Konkurse

KONKURS

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) shpall konkurs për: 4 praktikantë Pozita: Praktikantë / Zyrtarë për komunikim me biznese Detyrat ...
Read More

KONKURS për praktikantë

Oda e Afarizmit të Kosovës shpall konkurs për: 4 praktikantë Pozita: Praktikantë / Zyrtarë për komunikim me biznese Detyrat dhe ...
Read More

KONKURS

Titulli i vendit të punës: “Zyrtar/e Ligjor/e” Detyrat dhe përgjegjësitë: Merr pjesë në grupe punuese dhe diskutimet publike;Analizon dhe përgatitë ...
Read More

Oda e Afarizmit të Kosovës shpall konkurs pune

Oda e Afarizmit të Kosovës, Në bazë të dispozitave të Nenit 8, të Ligjit të Punës, shpall: KONKURS Titulli i ...
Read More

KONKURS

Oda e Afarizmit të Kosovës, Në bazë të dispozitave të Nenit 8, të Ligjit të Punës, shpall: KONKURS Titulli i ...
Read More

Konkurs për Praktikantë

KONKURS Oda e Afarizmit të Kosovës shpallë konkurs për: 2 praktikantë Pozita: Praktikantë/Zyrtarë për komunikim me biznese Detyrat dhe përgjegjësitë: ...
Read More

OAK: Qeveria dhe SBASHK-u ta kenë prioritet kualitetin, jo vetëm pagat

OAK shprehet tejet e shqetësuar me gjendjen e arsimit në Kosovë e cila edhe kësaj radhe u tregua në testin ...
Read More

KONKURS për praktikantë

KONKURS Oda e Afarizmit të Kosovës shpallë konkurs për: 2 praktikantë Pozita: Praktikantë/Zyrtarë për komunikim me biznese Detyrat dhe përgjegjësitë: ...
Read More

KONKURS për praktikantë

 Oda e Afarizmit të Kosovës shpallë konkurs për:   2 praktikantë  Pozita: Praktikantë/Zyrtarë për komunikim me biznese OAK është organizatë Joqeveritare ...
Read More

Konkurs për “Rrobaqepës/e dhe Punë Dore”

Biznesi anëtarë në Odën e Afarizmit të Kosovës ESB (European Suitcase and Bags) shpall konkurs për: Rrobaqepës/e – 3 pozita; ...
Read More