Ajo foli për rolin e Oda e Afarizmit të Kosovës,rënia e punësimit në Kosovë, ngecja në zhvillimin ekonomik të vendit, mungesat e investimeve të huaja dhe ndryshimi i ligjeve që i pengojnë bizneset.

Për këto dhe të tjera në linkun më poshtë me gazetarin Florent Zeqaj: https://bit.ly/2XALNiT