Qendresa Ibrahimi, Koordinatore e Odës së Afarizmit të Kosovës, tha se për këto tre vite nuk kanë munguar aktivitetet e Odës së Afarizmit në Kosovë e cila edhe gjatë vitit 2019, i ka shtuar aktivitetet.

“Ne në fillim kemi pasur vetëm katër biznese, ndërsa sot kemi mbi 400 anëtarë aktiv”, tha ajo sot në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK).

Në linkun më poshtë gjeni intervisën, me moderatorët Sopjani Edita dhe Agron Krasniqi: