Koordinatorja e Oda e Afarizmit të KosovësQendresa Ibrahimi në intervistën e realizuar me gazetarin Rrustem Gërguri në Radio Peja, foli për rolin dhe rëndësinë e OAK-së, bizneset që përfaqëson dhe disa nga çështjet e trajtuara kohëve të fundit.

Disa nga temat kryesore të këtij emisioni ishin:
• Ndryshimi i Udhëzimeve Administrative të MBPZHR-së;
• Pushimi i lehonisë;
• Problemet e bizneseve dhe të tjera.