Në kuadër të takimeve me bizneset, zyrtare nga Oda e Afarizmit të Kosovës u takuan me Genti Ahma, përfaqësues i Korabi-G me seli në Gjakovë.

Gjatë këtij takimi palët arritën marrëveshje të bashkëpunimit dhe kështu Korabi-G-PVC-AI u është biznesi më i ri që i’u shtua rrjetit të bizneseve anëtare në #OAK.

Për më shumë, Korabi-G ofron produkte si dyer dhe dritare nga alumini dhe plastika.
https://www.facebook.com/Korabi-G-PVC-Al-800173646748308/