Kosmonte Foods ShPK anëtare e OAK, e themeluar në vitin 2000 me qendër në Fushë-Kosovë.

Biznesi Kosmonte është lider në shitjen dhe distribuimin e produkteve ushqimore në vend dhe rajon ndërsa si distributori më i madh i shërbimeve ushqimore në Kosovë, ofron gamë të gjërë të produkteve, si qumësht, mish, perime të ngrira, çaj, kafe, pije dhe produkte të tjera ekskluzive.

Për më shumë vizitojeni profilin në Facebook:

https://www.facebook.com/pg/KosmonteFoods/about/?ref=page_internal