Oda e Afarizmit të Kosovës

Kosova Information Technology anëtare e OAK-së, është themeluar në vitin 2004 me qëllim që të ofroj shërbime në zhvillimin e aplikacioneve softuerike, konsulencë si dhe integrim të shërbimeve në fushën e teknologjisë informative dhe telekomunikacionit.

Gjatë kësaj periudhe KIT ka zhvilluar një numër të softuerëve të cilët të gjithë janë në shfrytëzim në tërë territorin e Republikës së Kosovës, duke përfshirë sektorin publik edhe atë privat.

Për të mësuar më shumë rreth Kosova Information Technology mund të vizitoni profilin në Facebook:https://www.facebook.com/kosovainfromationtechnology/