Kryetari i Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK), Skënder Krasniqi në një intervistë për RTK-në, tha se mund të rritet prodhimi në vend por në këto 20 vite politikanët e Kosovës janë marrë më çështje politike se sa ekonomike, përkundër deklaratave që janë bërë për zhvillim ekonomik.

“Nëse ka investime rritet prodhimi dhe eksporti. Statistikat tregojnë se marrëveshjet nuk kanë sjellë zhvillim për Kosovën dhe efektet kanë qenë vetëm negative”, tha ai.

Intervistën e plotë mund ta shikoni në videon më poshtë përgatitur nga gazetari Ermal Rexha:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fbit.ly%2F2Pltqd4%3Ffbclid%3DIwAR3CZQDsirejjfpzGI7eV8eRhdkeKAyyesRWMwZMbrtfU60_NWbZkB6yObQ&h=AT1DFwf3r5NiGX8njMdv7uaULJSSWZK0AcFVv3kSsQcpBcvUgz5fK1GoW8A7p_YByVX6Y-6M8D7HMGGvuCDMdC2BRc7QQrlvegk43i_gU1kpJzYpPhoiZfyaeAjzO5t6BQ