Oda e Afarizmit të Kosovës

Kryetari i OAK Skender Krasniqi, në një intervistë për emisionin “55 minuta” të RTK 3 tha se papunësia e femrave në Kosovë, si në Afrikë.

“Gjendja është alarmante. Vendet e rajonit kanë një punësim të jashtëzakonshëm të femrave. Në Austri janë 71 përqind të fermave aktive. Ne 80 përqind e femrave i kemi pasive. Këtë gjendje e kanë vetëm shtetet afrikane. Këtë situatë e kemi nga kushtet jo të mira të bërjes biznes dhe Ligjit të Lehonisë”, tha Krasniqi.

Emisionin e plotë mund ta ndiqni në linkun më poshtë nga minuta 13:30
http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=339687&fbclid=IwAR37v-lDoU2fctRghyiNLM8jPPTpxJP5bBspJNvxUMp_A304MPIx3YS-EzM