Kryetari i Bordit të Oda e Afarizmit të Kosovës, Skender Krasniqi, i ftuar në emisionin Ekonomiks në RTK, për të diskutuar për Taksën 100 %. efektet ekonomike të taksës ndaj Serbisë dhe Bosnjës.

Emisionin e plotë mund ta gjeni në linkun më poshtë:
https://www.facebook.com/rtklivecom/videos/1503060336494237/?fref=mentions&__xts__[0]=68.ARCdUhMGh1cEWTUflWejGQwF3nDy0pbRCBi4s4IuIC37Zm04yCivGdL1Euro6pnAr4xKSXH9iIUhJfIlrLzMj5TrPAfrUsElu9RkwUVBIAk4KJ1JsOiBm39BUHZmVicoPzBCmqj2mhC4LHDMZAyeCw3j5yvpCCZTtAqXTD8cmk5cCSTRm9H1I34CYL15gTvFOmQIGwfqLOpy31nZ0QtUCxM_AP4OTT8pN9gwJ1ZFwnQio5LE_MMMl7PTw324H5DxknsTRTG1bBhjTgrFXYnf0Noz9V4BiMVMgrRpZBbc7SL1BSMDLJ3enBZXA33rFQd1C97PD5iWu4Ce4zD-DHPdPINneAs1Ij8UmzkO_dkGXJHwFrFeXVk7GiLIuDP8-BjGKhwjov-wZ227ZxKpYX78crHFIabFo6FG_c-Au7pIAQJTv0wN9iPcvI71Knod5QC5OriFL6__r91NbYCV-5FRwszdzv1Ehyg_4vAcCXLnBw&__tn__=K-R-R