Oda e Afarizmit të Kosovës

Kryetari i OAK Skender Krasniqi në një prononcim për Klan Kosova rreth mungesës së punëtorëve dhe mos interesimit të të papunëve për konkurset e punës.

Më gjerësisht në linkun më poshtë nga minuta 05:00

https://klankosova.tv/katemisionet/lajmet/?emision_id=1023761