Kryetari i Bordit të OAK, Skender Krasniqi i ftuar në emisionin IMAZH të Radio Televizionit të Kosovës (RTK), ka folur për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të datës 6 tetor, çështje të ndryshme në sferën ekonomike lidhur me kontributin dhe premtimet e partive politike (të parealizuara) të cilat ai i cilëson si gati zero.

Emisionin mund ta shikoni në videon më poshtë, me gazetarin Bashkim Vishaj.