Kryetari i OAK:, Skënder Krasniqi në një prononcim për KosovaPress, lidhur me rritjen ekonomike dhe punësimin është deklaruar se Kosova jo vetëm që nuk ka pasur rritje të punësimit por ka shënuar rënie të numrit të të punësuarve.

Më gjerësisht në linkun më poshtë: