“Ka qenë veprim politik, nuk ka qenë veprim i koordinuar me bizneset dhe si rezultat i kësaj nuk ka ndikuar shumë në biznese. Nuk kemi rritje të prodhimit, për shkak se këto produkte nuk janë zëvendësuar me ato vendore, por janë produkte të huaja, që tani vijnë nga Evropa, që ndoshta janë me kualitet por kanë një çmim më të lartë”, thotë ai.

Më gjerësisht vizitoni linkun më poshtë të intervistës së përgatitur nga gazetari Albert Spahiu.

https://bit.ly/2lSHApA