Kryetari i OAK, Skënder Krasniqi në një prononcim për VOA – Zëri i Amerikës, flet rreth ndikimit të zgjedhjeve të shpeshta në ekonominë e Kosovës.

Krasniqi thotë se Partitë Politike në Kosovë, nuk kanë sektorë të zhvillimit efektiv brenda partive të tyre dhe strategji reale praktike por kanë vetëm filozofike.

Ai theksoi se Partitë Politike flasin për zhvillimin ekonomik vetëm në #kohëfushatash.

Më gjerësisht ndiqeni kronikën më poshtë nga minua 11:15 të përgatitur nga gazetarja Edlira Bllaca:

https://www.facebook.com/zeriamerikes/videos/383954742291673/UzpfSTE2MzU1NDY1NDE0NzM4Nzo3MjczMTk0NDc3NzA5MDI/