“Ne presim që kjo qeveri të ketë prioritet zhvillimin ekonomik, në kuptimin ekonomik efektiv por jo deklarativ sepse deri më tani fatkeqësisht asnjë qeveri nuk e ka pas prioritet zhvillimin ekonomik përveç deklaratave nuk janë marrë me zhvillimin ekonomk me problemet e zhvillimnt ekonomik të analizojnë dhe të veprojnë në sektorë të ndryshëm”, deklaroi kryetari i OAK, Skender Krasniqi për emisionin Ekonomiks në RTK.

Emisionin e plotë mund ta ndiqni në videon më poshtë me gazetarin Faton Salih Salihu: https://bit.ly/2ow8t4u