Kryetari i Odës së Afarizmit të Kosovës, Skënder Krasniqi ka drejtuar një mesazh për Qeverinë e ardhshme: “Rishikoni marrëveshjet e CEFTA-s dhe MSA-së, pasi kanë dëmtuar dhe shkatërruar prodhimin vendas!”.

Më gjerësisht mund të lexoni në linkun më poshtë të portalit nga Tirana A2 

Shpërndaje: