Kryetari i OAK-së Skender Krasniqi, në një intervistë për Telegrafi.com lidhur me zgjedhjet dhe ndikimin e tyre në zhvillimin ekonomik, ka thënë se fatkeqsisht edhe kur nuk ka zgjedhje ambienti i të bërit biznes nuk është në nivelin e dëshiruar, nuk kemi rritje të zhvillimit ekonomik, nuk kemi ardhje të investitorëve të huaj dhe se partitë politike nuk e kanë prioritet zhvillimin e vendit por më shumë merren me politikë.

Krasniqi ka folur edhe për ri-negociimin e CEFTA-s, për eksportin dhe importin, konfliktet ligjore dhe shumë të tjera.

Intervistën e plotë mund ta shikoni në vidon më poshtë, me gazetarin Albert Spahiu.