Kryetari i #OAK-së Skender Krasniqi në një prononcim për RTK-në lidhur me themelimin e një Minishengeni Ballkanik thotë së arritja e një minishëngeni të tillë ëshë më së paku në interesin e Kosovës.

Krasniqi në një prononcim për RTK-në lidhur me themelimin e një Minishengeni Ballkanik thotë së arritja e një minishëngeni të tillë ëshë më së paku në interesin e Kosovës.

“Nuk është intersi ynë si shtet të bëjmë këso lloj marrëveshje, i bëjmë thirrje Qeverisë në ardhje që me urgjencë të shikoj negociimin marrëveshjeve si CEFTA dhe MSA, sepse janë marrëveshje që e kanë dëmtuar, e kanë shaktërruar prodhimin vendor dhe nuk kanë ndikuar në rritjen e eksportit, në rritjen e punësimit dhe rrijtjen e mirëqenies së qytetarëve tanë”.

Më gjerësisht në linkun më poshtë nga minuta 12:30, përgatitur nga gazetari Erduan Zeqiri.