Kryetari i OAK Skënder Krasniqi dhe Koordinatorja Qendresa Ibrahimi, të ftuar në Pasditë në Tribunë në televizionin Tribuna Channel, për të folur rreth Kuvendit të Odës, të arriturat, aktivitetet dhe të tjera për të cilat mund të mësoni në linkun më poshtë me gazetaren Fitore Berisha:
https://youtu.be/ww4G_cQVKA8