Kryetari i OAK, Skënder  Krasniqi i ftuar në T7 për të folur për Ligjin e Punës, përmirësimin e nevojshëm të shumë ligjeve dhe kushtet e punës. 

Për këto dhe shumë të tjera mund të mësoni në linkun më poshtë me gazetarin Arsim Lani nga minuta e 36:40
https://www.facebook.com/Televizioni7/videos/531129224079678/