Kryetari i OAK, Skender Krasniqi në nje intervistë për emisionin Ekonomia të Radio Shkupit, foli për çështje të ndryshme ekonomike si propozimi i Serbisë për Mini Shëngen për Kosovën, Marrëveshja mes Serbisë, Shqipërisë dhe Maqedonisë për lëvizje të lirë, taksa 100%, CEFTA, gjendja e punësimit në Kosovë dhe pritjet nga Qeveria e ardhshme për zhvillimin ekonomik në vend.