Kryetari i OAK, Skender Krasniqi dhe Muhamet Shala nga biznesi anëtar Elektrowati sh.p.k, ishin të ftuar në emisionin Start Up RTV21.

Në emision u fol për Hulumtimin “Monitorimi i Angazhimit Universitar Global” që prezanton gjendjen e bashkëpunimit universitet-biznes nga këndvështrimi i institucioneve të arsimit të lartë dhe sektorit të biznesit. 
https://www.youtube.com/watch?v=w1NA-RBbCXA