Oda e Afarizmit të Kosovës

Kryetari i OAK, Skënder Krasniqi në një prononcim për Radio Evropa e Lirë, thotë se pas vendosjes së taksës është krijuar një treg i ri dhe mundësi e re për bizneset e Kosovës, po ashtu edhe konsumatorët janë duke u adaptuar me këtë treg.

Për më shumë rreth deklaratës së Krasniqit klikoni në linkun më poshtë:

https://www.evropaelire.org/a/taksa-ka-krijuar-treg-te-ri-te-produkteve-/29907191.html?fbclid=IwAR2DBkYb0hOpnAmTEfg2TK29Cd5iP92ZhHAGL8d_cWAHIhK8jSQ6TT1fHB8