Lajme

Rëndësia e AAP-së dhe ndërlidhja e të rinjëve me tregun e punës

Në Konferencën Rajonale “Regional Investment Promotion” të organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë në bashkëpunim me partnerët Odën ...
Lexo më shumë

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë së bashku me partnerët e rajonit u pritën në takim nga Ministrja Hajdari

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë, Skënder Krasniqi, kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore, Nebi Hoxha, e ...
Lexo më shumë

Dhoma e Tregtisë organizoi konferencë për promovim të investimeve rajonale

Promovimi i investimeve rajonale, rëndësia e arsimit dhe aftësimit profesional, ndërlidhja e të rinjëve me tregun e punës, diskutimi rreth ...
Lexo më shumë

Dhoma e Tregtisë i’u prezanton me biznesin anëtar “Kosmonte Foods”

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë me shumë kënaqësi i’u prezanton me biznesin e saj të kahmotshëm anëtar “Kosmonte Foods” ...
Lexo më shumë
/ Lajmet

Biznesin anëtar i Dhomës së Tregtisë  “Dauti Komerc”, shënon 30 vjetorin e themelimit

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë me shumë kënaqësi i’u prezanton me biznesin e saj anëtar “Dauti Komerc”, e i ...
Lexo më shumë
/ Lajmet

Dhoma e Tregtisë i’u prezanton me biznesin anëtar “Ballkan Petrol”

Dhoma e Tregtisë  dhe Industrisë Kosovë ka kënaqësinë të i’u prezantoj me biznesin besnik anëtar "Ballkan Petrol". "Ballkan Petrol" është ...
Lexo më shumë
/ Lajmet