Oda e Afarizmit të Kosovës

Lajme

“EUROMUSHROOMS” anëtari më i ri i Dhomës së Tregtisë

Listës së gjatë të bizneseve anëtare të cilat janë pjesë e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, së fundmi i është ...
/ Anëtaret e OAK, Lajmet

Dhoma e Tregtisë vizitoi biznesin “Fabrika e Mobileve Inner Design” në komunën e Pejës

Përfaqësuesit e Dhomës së Tregtisë zhvilluan takim me bashkëpronarin e kompanisë Inner Design SH.P.K. – z. Irfan Berisha. Inner Design ...
/ Lajmet

Dhoma e Tregtisë priti në takim Ambasadorin e Luxembourgut në Kosovë

Në zyret e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë kishim kënaqësinë të mirëpresim në takim Ambasadorin e Luxembourgut në Kosovë z ...
/ Lajmet

Dhoma e Tregtisë vizitoi biznesin “MAL GROUP” në komunën e Pejës

Përfaqësuesit e Dhomës së Tregtisë zhvilluan takim me pronarin e kompanisë MAL GROUP SH.P.K. – z.Bujan Muhaxheri. MAL GROUP SH.P.K ...
/ Lajmet

“Kontura” SH.P.K. u vizitua nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë

Përfaqësuese të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë vizituan bizneset që ushtrojnë veprimtarinë në Komunën e Pejës, e ku u ...
/ Lajmet

Certifikimi i pjesëmarrësve nga trajnimi “Marrëdhëniet me Publikun dhe Marketingu Digjital”

Me rastin e përfundimit me sukses të trajnimit me temë "Marrëdhëniet me Publikun dhe Marketingu Digjital” është bërë edhe certifikimi ...
/ Lajmet