Oda e Afarizmit të Kosovës

Lajme

Dhoma e Tregtisë vizitoi biznesin “FATI M”

Në kuadër të vizitave tek bizneset në Komunën e Malishevës, përfaqësues të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë kanë vizituar ...
/ Lajmet

Dhoma e Tregtisë vizitoi biznesin “Mani Projekt”

Përfaqësuesit e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në radhën e vizitave të vazhdueshme që realizojnë tek bizneset kësaj radhe vizituan ...
/ Lajmet

Dhoma e Tregtisë vizitoi biznesin “Sylka SH.P.K.”

Përfaqësues të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë vizituan biznesin “Sylka SH.P.K”, me seli në Rahovec ku u pritën në ...
/ Lajmet

Dhoma e Tregtisë përfundoi me sukses  realizimin e trajnimit për Marrëdhënie me Publikun dhe Marketingun Digjital

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë ka përfunduar me sukses realizimin e  modulit të trajnimit me temë “Marrëdhëniet me Publikun ...
/ Lajmet

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë vizitoi biznesin “Elektroheta”

Në komunën e Ferizajit, përfaqësuese të Dhomës së Tregtisë dhe industrisë vizituan prodhuesin “Elektroheta” Sh.P.K., ku u takuan me pronarin ...
/ Lajmet

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë vizitoi “K Cabinetry Group” L.L.C.

Vizitat tek bizneset prodhuese vendore aktualisht janë në fokus të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë, e në kuadër të ...
/ Lajmet