Land-Holding & Leather-Holding anëtare e OAK-së, kompani kjo me seli në Ferizaj, e cila bënë eksportimin e lëkurave të kriposura të gjedhit 100% .

Për informata më të hollësishme kontaktoni në 044 113- 652 ose landholding.shpk@gmail.com si dhe përmes profilit në Facebook:https://www.facebook.com/Xheroooo/