Led-Com.CH” është kompania e radhës e cila i është bashkuar Odës e Afarizmit të Kosovës. Pronari i kësaj kompanie Elion Ramadani, tha se veprimtaria që po e bën Oda e Afarizmit të Kosovës është shume e dobishme për bizneset në vend andaj edhe u shpreh i gatshëm për bashkëpunim me Odën. 


Ndryshe, Led-Com.CH, është themeluar në vitin 2005 dhe merret me shitjen e kompjuterëve dhe aksesorëve të tjerë.