Oda e Afarizmit të Kosovës

Pas reagimit të berë dje në lidhje me votimin nga ana e deputetëve kundër investimeve të vendit dhe të huaja (https://odaeafarizmit.org/oak-kuvendi-i-kosoves-votoi-kunder-investimeve-dhe-zhvillimit-te-vendit/), sot po publikojmë edhe listën e deputeteve që votuan kundër investimeve dhe zhvillimit të vendit (ligjit për shoqëri tregtare, nenit 34, pika 2)

Deputetet që votuan me:

Y- votuan për ndryshimin e ligjit për shoqëri tregtare

N- votuan kunder ndryshimin të ligjit për shoqëri tregtare

A- abstenuan

“ – “ – nuk kanë votuar

 

Yes  (për) 28
No (kundër) 32
Abstain (Abstenim) 7
Present ( prezent ) 101
Not present ( munguan) 19

Vote results

MP Name Unit nr. MP Party Vote
Kadri Veseli 1 PDK Y
Nait Hasani 75 PDK Y
Fadil Beka 86 PDK Y
Daut Haradinaj 111 AAK
Enver Hoti 141 NISMA
Mergim Lushtaku 37 PDK Y
Memli Krasniqi 32 PDK Y
Elmi Recica 151 PDK Y
Teuta Haxhiu 103 AAK N
Muharrem Nitaj 108 AAK Y
Fatmir Xhelili 71 PDK Y
Haxhi Shala 145 NISMA Y
Bekim Haxhiu 52 PDK Y
Zafir Berisha 144 NISMA Y
Milaim Zeka 146 NISMA N
Bilall Sherifi 7 NISMA
Ganimete Musliu 192 PDK Y
Time Kadrijaj 94 AAK Y
Abdyl Salihu 87 PDK Y
Ahmet Isufi 110 AAK Y
Shkumbin Demalijaj 91 AAK Y
Xhavit Haliti 2 PDK
Nezir Cocaj 69 PDK Y
Bekë Berisha 90 AAK Y
Zenun Pajaziti 15 PDK Y
Blerim Kuci 45 AAK Y
Rasim Selmanaj 105 AAK Y
Evgjeni Thaci Dragusha 55 PDK Y
Blerta Deliu Kodra 10 PDK Y
Mexhide Mjaku Topalli 166 PDK
Flora Brovina 35 PDK
Luljeta VeselajGutaj 70 PDK Y
Albulena Balaj Halimaj 142 NISMA Y
Safete Hadergjonaj 56 PDK Y
Xhevahire Izmaku 53 PDK Y
Albin Kurti 3 LVV N
Dardan Molliqaj 99 PSD N
VisarYmeri 17 PSD N
Dardan Sejdiu 102 PSD N
Aida Dërguti 101 PSD N
Glauk Konjufca 31 LVV N
Albulena Haxhiu 30 LVV N
Fisnik Ismaili 116 PSD
Donika Kadaj Bujupi 109 AAK
Rexhep Selimi 9 LVV
Adem Mikullovci 81 LVV N
Dukagjin Gorani 133 PSD Y
Ali Lajci 46 LVV N
Driton Caushi 135 PSD N
Sami Kurteshi 63 LVV N
Besa Baftiu 26 PSD
Faton Topalli 20 PSD N
Ismajl Kurteshi 16 LVV N
Salih Salihu 117 PSD N
Fatmire Kollcaku 29 LVV N
Shemsi Syla 82 LVV
Arberije Nagavci 11 LVV N
Salih Zyba 84 LVV N
ValonRamadani 85 LVV N
Arbër Rexhaj 44 LVV
Shqipe Pantina 100 PSD N
DritaMillaku 64 LVV N
SarandaBogujevci 222 LVV N
AvdullahHoti 38 LDK A
VjosaOsmaniSadriu 39 LDK N
ImetRrahmani 115 LDK A
DritonSelmanaj 40 LDK A
LumirAbdixhiku 190 LDK A
AntonQuni 13 LDK
MimozaKusariLila 58 LDK N
IlirDeda 59 LDK N
ArbenGashi 61 LDK
TeutaRugova 24 LDK
FidanRekaliu 77 LDK
ArbanAbrashi 78 LDK
HaxhiAvdyli 49 LDK N
KorabSejdiu 129 LDK A
ValentinaBunjakuRexhepi 33 LDK
IslamPacolli 149 AKR
LirijeKajtazi 95 LDK
NaserOsmani 6 LDK A
HykmeteBajrami 27 LDK A
SasaMilosavljevic 14 GISL
MiljanaNikolic 147 GISL
ZoranMojsilovic 165 GISL
JasminaZivkovic 128 GISL N
JelenaBontic 170 GISL N
VericaCeranic 148 GISL
IgorSimic 19 GISL
SrdjanMitrovic 126 GISL N
FikrimDamka 164 KDTP
MuferaSrbicaSinik 163 KDTP N
BahrimShabani 160 VAKAT
DudaBalje 161 VAKAT
AdemHodza 23 JGP
EtemArifi 137 PAI
DanushAdemi 159 PDAK
SlobodanPetrovic 154 SLS
VetonBerisha 42 PLE