Qeveria e Republikës së Kosovës, në mbledhjen e mbajtur më 28 gusht 2021, ka miratuara masa të reja për mbrojtje nga pandemia Covid-19.

Këto masa do të hyjnë në fuqi nga data 29 gusht 2021.

Vendimi i plotë me masat e përgjithshme dhe të veçanta e gjeni duke klikuar në linkun në vazhdim:

https://bit.ly/38iQYaY