Komunikatat për Media

Rëndësia e AAP-së dhe ndërlidhja e të rinjëve me tregun e punës

Në Konferencën Rajonale “Regional Investment Promotion” të organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë në bashkëpunim me partnerët Odën ...
Lexo më shumë

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë së bashku me partnerët e rajonit u pritën në takim nga Ministrja Hajdari

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë, Skënder Krasniqi, kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore, Nebi Hoxha, e ...
Lexo më shumë

Dhoma e Tregtisë organizoi konferencë për promovim të investimeve rajonale

Promovimi i investimeve rajonale, rëndësia e arsimit dhe aftësimit profesional, ndërlidhja e të rinjëve me tregun e punës, diskutimi rreth ...
Lexo më shumë

Pushimi i Lehonisë të mbulohet 100% nga shteti

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë përmes një shkresë drejtuar Kryeministrit të Kosovës, Kryetarit të Kuvendit, Ministrit të Financave dhe Komisionit ...
Lexo më shumë

Sulmohet përseri ueb faqja zyrtare e Dhomës së Tregtisë dhe  Industrisë e Kosovës

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë njofton bizneset dhe opinionin e gjerë publik se ueb faqja zyrtare e Dhomës së ...
Lexo më shumë

Dhoma e Tregtisë lutë Qeverinë e Kosovës të blejë energjinë elektrike nga prodhuesit vendorë 

Përmes një shkrese drejtuar Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ministres së Ekonomisë si dhe Bordit të ZRRE-së, Dhoma e Tregtisë ...
Lexo më shumë