Oda e Afarizmit të Kosovës

Komunikatat për Media

Sfidat e Dhomave në përkrahjen e bizneseve

Me rastin e organizimit të Konferencës Rajonale me qëllim të promovimit të investimeve rajonale në mes të tjerash u diskutua ...

Mundësitë që ofron Kosova dhe vendet e rajonit për investitorët

Përgjatë Konferencës Rajonale, me qëllim të promovimit të investimeve u diskutua edhe rreth mundësive të cilat ofron Kosova e poashtu ...

Rëndësia e AAP-së dhe ndërlidhja e të rinjëve me tregun e punës

Në Konferencën Rajonale “Regional Investment Promotion” të organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë në bashkëpunim me partnerët Odën ...

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë së bashku me partnerët e rajonit u pritën në takim nga Ministrja Hajdari

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë, Skënder Krasniqi, kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore, Nebi Hoxha, e ...

Dhoma e Tregtisë organizoi konferencë për promovim të investimeve rajonale

Promovimi i investimeve rajonale, rëndësia e arsimit dhe aftësimit profesional, ndërlidhja e të rinjëve me tregun e punës, diskutimi rreth ...

Pushimi i Lehonisë të mbulohet 100% nga shteti

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë përmes një shkresë drejtuar Kryeministrit të Kosovës, Kryetarit të Kuvendit, Ministrit të Financave dhe Komisionit ...