Oda e Afarizmit të Kosovës

Komunikatat për Media

Sulmohet përseri ueb faqja zyrtare e Dhomës së Tregtisë dhe  Industrisë e Kosovës

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë njofton bizneset dhe opinionin e gjerë publik se ueb faqja zyrtare e Dhomës së ...

Dhoma e Tregtisë përshëndetë vendimin e dy Qeverive për hekurudhën, kërkohet të jetë me dy linja

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë përshëndetë vendimin e marrë në takimin ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë ...
/ Komunikatat per Media, Lajmet

Dhoma e Tregtisë lutë Qeverinë e Kosovës të blejë energjinë elektrike nga prodhuesit vendorë 

Përmes një shkrese drejtuar Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ministres së Ekonomisë si dhe Bordit të ZRRE-së, Dhoma e Tregtisë ...

Dhoma e Tregtisë përgëzon Ministrin për punën dhe kërkon rritje të bashkëpunimit

Vendimi për krijimin e produkteve strategjike, të cilat do të kontribuonin në krijimin e sasisë dhe rritjes së eksportit, krijimit ...

Dhoma e Tregtisë viziton Makrotek

Përfaqësuesit e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë gjatë vizitave tek bizneset në Komunën e Ferizajit, u pritën në takim ...
/ Komunikatat per Media, Lajmet

Dhoma e Tregtisë vizitoi fabrikën “TONEX”

Në kuadër të vizitave të bizneset, përfaqësuese të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë janë pritur në takim nga Driton ...
/ Komunikatat per Media