Pika radhës e ndaljes së përfaqësuesve nga Oda e Afarizmit të Kosovës në Komunën e Dragashit ishe biznesi Metaliku plast & NNSH Real.

Zyrtarët e #OAK-së janë takuar me përfaqësues të kësaj kompanie të cilët u njoftuan me shërbimet që oforjnë për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika gjermane e kualitetit të lartë “Alu Plast”.

Të dyja palët janë dakorduar të fillojnë bashkëpunimin për interesin dhe prosperitetin e bizneseve.

Për më shumë: https://www.facebook.com/Metaliku-plast-NNSH-Real-662327693880462/