Në mesin e qindra bizneseve anëtare të cilat janë pjesë e Odës së Afarizimit të Kosovës (OAK), së fundmi kësaj liste i’u është shtuar edhe biznesi më i ri anëtar i cili është “Mobileria Kushtrimi”.

Përfaqësueset e OAK-së u pritën në takim nga pronari i kompanisë z. Albian Shabani, me ç’rast u diskutua rreth eksperiencave, sfidave dhe problemeve me të cilat po përballen bizneset në përgjithësi.

Në mes të tjerash në kuadër të këtij takimi, u diskutua edhe rreth aktiviteteve dhe çështjeve me prioritet që po i trajton oda.

Për më tepër, kompania ”Mobileria Kushtrimi” bënë prodhim i mobiljeve të dimensioneve të ndryshme me standarde evropiane.

Më shumë informacione rreth kompanisë, mund të gjeni duke klikuar linkun në vazhdim:

https://www.facebook.com/KushtrimiMobile/photos/a.467265280098714/1420123018146264