Oda e Afarizmit të Kosovës

Prandaj edhe dy zonjat afariste Besa Berisha nga kompania e auditorit ligjor “ Univerzum Audit N.SH. dhe Gëzime Rexhepi Çollaku nga Institucioni Parashkollor “Kopshti “Bardha”, vizituan OAK-un ku u dakordua të japin kontributin e tyre në themelimin e këtij sektori.