EKSPOZONI në Panairin e Pajisjeve Profesionale

“TEKNO HOTEL EXPO”
23-26 Shkurt 2017 në Pallatin e Kongreseve,Tiranë.

Për të gjithë të interesuarit për të ekspozuar në panairin ndërkombëtar për pajisje profesionale për hotele, restaurante, bare, kafe, pastiçeri, furra buke etj.

Jeni të mirëpritur të merrni pjesë duke ekspozuar produktet tuaja në një ambient të rrethuar nga profesionistë të interesuar si: pronarët apo menaxherët e hoteleve, hosteleve, restauranteve, bareve apo kafeve, pastiçerive, furrave të bukës edhe mensave. Gjithashtu, të ftuar do të jenë edhe shefat e kuzhinës, kompani kateringu, inxhinierë, arkitektë dhe designer.

Për të rezervuar hapësirën tuaj, duhet te kontaktoni në:
info@horealexpo.com ose në numrin (00355) 0672010777,, Z, Avni HYSA