Kompania ndërtimore NT ZOGU i është bashkuar Odës së Afarizmit të Kosovës.

Palët kanë nisur një rrugëtim të ri bashkë, për të kontrbuar në fushën afariste, në largimin e barrierave dhe bashkëpunimeve të ndryshme.

Për më shumë rreth komanisë vizitoni linkun më poshtë: 
https://www.facebook.com/NT-ZOGU-140893096742510/