Oda e Afarizmit të Kosovës ju falënderon për 7000+ likes të arritura në faqen tonë zyrtare në facebook.

Faleminderit për besimin dhe përkrahjen tuaj!

Vazhdoni të na përcjellni për t’u informuar në lidhje me çdo aktivitet dhe zhvillim të radhës.