Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) ka grumbulluar plot 8,000+ ndjekës në profilin e saj zyrtar në Facebook.

Ju faleminderit për përkrahjen tuaj!

Për t’u informuar në lidhje me të gjitha zhvillimet biznesore dhe çdo aktivitet të radhës vazhdoni të na përcjellni. 🎉