Oda e Afarizmit të Kosovës kërkon shtrirjen e sovranitetit të plotë në territorin e Kosovës dhe personat që e pengojnë këtë të përballen me drejtësinë.

Më gjerësisht kronika në linkun më poshtë të RTV21: