OAK ka kënaqësinë të ju njoftojë me biznesin më të ri Dogtas Kosova, i cili ju bashkua rrjetit të anëtarëve në Odën e Afarizmit të Kosovës.

Dogtas Exclusive Kosova është themeluar në vitin 2018, si përfaqësuese e brendit DOGTAS nga Turqia dhe ofron mobiljet me dizajnet më unike dhe me kualitetin e dëshmuar si brend i njohur në Europë e më gjerë.