Përfaqësuese nga Oda e Afarizmit të Kosovës, kanë vizituar zyret e PAC Consulting Group LLC, ku janë pritur nga pronari i kësaj kompanie Liridon Krasniqi.

Gjatë kësaj vizite palët kanë diskutuar mundësitë e bashkëpunimit në avancmim dhe përkrahjen e biznesit në fjalë.

PAC Consulting është një qendër e trajnimeve në fushën e financave dhe atë të kontabilitetit për student dhe biznese.