Oda e Afarizmit të Kosovës

Përfaqësues të Oda e Afarizmit të Kosovës gjatë një interviste për Bota Sotdiskutuan për pushimin e lehonisë, aktivitetet e ndërmarra dhe krahasimi me vendet e rajonit.

Më poshtë gjeni intervistën e përgatitur nga Mimozë Lakna: https://bit.ly/2LFm16I