Oda e Afarizmit të Kosovës

 

Oda e Afarizmit të Kosovës sot i është drejtuar Institucioneve të Republikës së Shqipërisë dhe Kosovës në lidhje me deklaratat e publikuara nga z. Ramiz Kelmendi.

Oda e AfarizmittëKosovës është shumë e shqetësuar nga deklaratat e publikuara për zvarritjet dhe pengesat që i janë bërë dhe janë duke u bërë nga ana e Bashkisë së Tiranës për të bërë investimin e planifikuar shumë milionësh në këtë qytet.

Më poshtë mund të gjeni letrën e dërguar: