Oda e Afarizmit të Kosovës ka kërkuar nga institucionet të krijojnë një klimë të re dhe pozitive bizneseve në sektorin privat, pasi në këtë mënyrë do të shtoheshin mundësitë për vende të reja pune dhe rritjen ekonomike.

Në koferencën për Ligjin e Punës të organizuar nga OAK u tha se ka shumë hapësirë për përmirësime dhe ndryshime.

Më gjerësisht mund të ndiqni kronikën e RTV21, në linkun më poshtë: 
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=n6S-D5LUkSQ