Gjatë vizistës në Istog, përfaqësuesit e Oda e Afarizmittë Kosovës u pritën në takim nga Armend Delijaj pronari i Restaurant Freskia.

Gjatë këtij takimi anëtari i bordit Hysni Zogaj shpalosi aktivitetet dhe të arrituat e OAK-së përgjatë këtyre viteve dhe theksoi se #OAK falë bashkëpunimit të ngushtë që ka me anëtarët e saj ka arritur që të jetë odë kredibile dhe zëri më i fuqishëm i biznesit në vend.

Delijaj falënderoi #OAK-në për vizitën dhe theksoi që ka përcjellur aktivitetet dhe angazhimin e Oda e Afarizmit të Kosovës, duke u shprehur i gatshëm për të bashkëpunuar më tutje dhe me këtë rast u nënshkrua edhe marrëveshja e anëtarësimit.

Për më shumë, Restaurant Freskia ” Istog ” ofron një ambient relaksues për të gjithë vizitorët.