Përfaqësueset e Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) e mirëpritën në takim pronarin e biznesit AMT Consulting LLC, Bejtullah Krasniqi.

Krasniqi tashmë i njoftuar me vizionin dhe punët e deritanishme të #OAK-së, ka vendosur që të bashkohet si anëtari më i ri në Odën e Afarizmit të Kosovës.

AMT Consulting LLC është kompani që ofron shërbime të kontabilitetit dhe auditimit tashmë disa vite në Kosovë.

Për më shumë, vizitoni faqen: https://amt-ks.com/