Oda e Afarizmit të Kosovës

Në zyret e OAK-së u mirëprit në takim pronari i biznesit 3Com Networks z. Artan Mulaj.

Gjatë këtij takimi u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit reciprok sa i përket përfaqësimit të interesave të bizneseve dhe benefitet që përfitojnë bizneset anëtare në OAK.